Облачни решения | NG Cloud

  

    Облачната технология прави възможен мрежовия достъп до споделени ресурси като интернет мрежи, сървъри, хранилища за масиви от данни и софтуерни приложения. Сред предимствата на облачните технологии е значителното намаляване или дори елиминирането на разходите за инвестиции в IT инфраструктурата. NGroup  предоставя  за  Бизнес клиенти до  2TB FREE Cloud.


Облачната технология включва следните важни аспекти:

  • надеждна интернет свързаност
  • непрекъсваемост
  • сигурност

 
RackStation
Мащабирай и сближавай NAS с взискателният бизнес

RS18016xsplus front copy


 
Отлична производителност
RS осигуряват високо бързодействие и в над 3900 MB / сек производителност и 348,000 IOPS при RAID 5 configuration1. RS е оборудван с 8 GB ECC памет за разширение до 32GB, ако е необходимо, така че клиентите могат да си гарантират точността на данните, както и отлична производителност за критично важни задачи на бизнеса.

 Superior Performance


 
SSD кеш технология
RS поддържа комбинация от твърди дискове  четене / запис оптимизирани SSD кеш, повишаване на пропускателната способност ефективно, като същевременно минимизират разходите за гигабайт. С пълна SSD кеш четене и писане RS предлага значително намаляване на I / O латентност.

SSD cache Tech copy


 
Надеждни свръх информационни механизми
RS идва с комплексни механизми за свръх информация, за да се гарантира непрекъснатост на работния процес. Четири вградени LAN порта  осигуряват надеждност в случай на неочакван срив на мрежата. Висока надеждност система дизайн включително пасивно охлаждане, технология предотвратява единична точка на отказ. Други функции, като например излишни информационни пътища, захранвания, вентилатори системни и мрежови порта с помощ при срив максимизират услуга непрекъсната работа.

 Reliable Redundancy mech copy


 
OS - DiskStation Manager
Synology DiskStation Manager (DSM) е елегантен, браузър-базирана операционна система работи на всеки DiskStation и RackStation, което прави управлението на Вашия Synology NAS улеснено. Снабден с интуитивен потребителски интерфейс, DSM прави достъп и споделяне на вашите данни елегантно и лесно. Пакет Център Synology ви дава възможност за изтегляне и инсталиране на полезни добавки пакети, предназначени специално за индивидуални или бизнес нужди, насладете се  на по-добра производителност при работа.

synology diskstation manager


 
Безпроблемно Storage решение за виртуални среди
RS осигурява безпроблемни решения за среди за виртуализация, включително VMware, Citrix и Microsoft Hyper-V за съхранение.

virtualization


 
Единна система за съхранение
RS дава възможност на бизнеса ефективно управление на данни мулти-протоколни чрез интегриране на файлове ниво (NAS) и блок-високо ниво (SAN) съхранение в една единна система за съхранение. Файловете могат да бъдат споделяни от Windows®, Mac® и Linux® платформи безпроблемно с всестранна подкрепа с мрежов протокол (CIFS / SMB, AFP и NFS). RS осигурява рентабилно решение ISCSI, което позволява на мащабния бизнес да консолидира  в масиви за съхранение на данни. С тънко обезпечаване на разположение за файлове ниво ISCSI LUN, можете да увеличите  пространство за съхранение, както е необходимо.

 DS3615xs Unified Storage copy


 
Увеличете продуктивността на бизнеса с облачни решения
С цялостни облачни решения, RS ви позволява да създадете свой собствен частен облак лесно. Synology Cloud е перфектният пакет за синхронизиране на файлове между няколко устройства. Файловете могат да бъдат редактирани в офлайн режим и по-късно се синхронизират до облакa, който поддържа до 32 исторически версии, което ви позволява да възстановите файл обратно към предишната версия или възстановяване на изтрити файлове. С мобилно приложение DS облака, всички промени в данните на файл се синхронизират автоматично с вашите смартфони и таблети. Synology DiskStations осигурява служителите на различни места да споделят една и съща информация в реално време. Могат да бъдат подбрани отделни папки, които желаете да се синхронизират с различни устройства, ръчно или автоматично въз основа на файлов формат и размер. Папки синхронизирани от облака може да се шифроват на DSM - никой няма да бъде в състояние да получи достъп до съдържанието му, без личен ключ.

 Cloud Solutions Biz Productivity copy


 
Защитете данните 
RS предлага разширени мерки за сигурност, за да ви защити от потенциални дупки в сигурността. Security Advisor анализи системни настройки на паролата, особеностите на мрежата и премахва всякакъв възможeн зловреден софтуер. AppArmor блокове злонамерени програми от достъп на неупълномощени системни ресурси. Можете също да персонализирате нивото на достъп в облака, за да се избегне инсталирането на пакети от ненадеждни източници, като защитават вашият NAS от непознати или подправени файлове. В допълнение, RS предоставя други сигурност добавки, като AES криптиране, удостоверяване 2-Step, IP блок, антивирусни пакети, защитна стена, и предотвратяване на DoS атака.

 synology ds1815 DS1815plus sect encryption 01


NG предоставя на своите клиенти до 2TB безплатен Cloud
 * важи за клиенти при сключен
 2-годишен договор с абонаментен план Топ
 
Екипът на NGroup, Ви очаква за допълнителна информация и консултации:
тел: 02/ 4412388
office@ngroup.bg